środa, 4 grudnia 2013

Lemon & Feta dip

Czasami dobrze jest zapisać się na newslettery ulubionych magazynów kulinarnych, można trafić na bardzo proste ale przepyszne pomysły na dania. Sweet Paul Magazine, to jeden z przykładów pięknie wydanego czasopisma, traktującego o jedzeniu. Jak widać, niektóre przepisy są przez nas sprawdzane i póki co, każdy okazał się trafiony. Starsze numery można już czytać w sieci, a jak wiadomo receptury nie wychodzą z mody:)

Poniżej bardzo prosty przepis na udaną imprezową przekąskę lub śniadanie dla 2 osób:

- Kostka sera feta
- 1 czubata łyżka startej skórki z cytryny
- 2 łyżki soku z cytryny
- 1 ząbek czosnku
- 6 łyżek oliwy + 2 na serwowanie
świeży tymianek (niestety miałam jedynie suszony)










Brak komentarzy:

Prześlij komentarz